Բաղադրիչներ
- Ալյուր – 260 գ
- Կարագ – 180 գ
- Շաքարավազ – 150 գ
Պատրաստման եղանակը
- Փափուկ կարագը խառնել շաքարավազի հետ:
- Այնուհետև ավելացնել ալյուրը, փշուրանման զանգված ստանալ:
- Փափուկ խմոր հունցել:
- Խմորը պատել շաքարավազով, փաթաթել սննդային թաղանթով և 30 րոպե դնել սառնարանում:
- Այնուհետև խմորը 1 սմ հաստության մասերի կտրատել և դնել յուղաթղթով պատված տապակի վրա:
- Թխել 180 աստիճան ջեռոցում 20 րոպե:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը