Աղցան՝ «Դեղին խատուտիկ». համեղ, արագ և գեղեցիկ
Advertisement 1000 x 90

Աղցան՝ «Դեղին խատուտիկ». համեղ, արագ և գեղեցիկ

Բաղադրիչներ

  1. Պանիր – 150-200 գ
  2. Եգիպտացորեն – 1 բանկա
  3. Ձու – 3-4 հատ
  4. Մայոնեզ

Պատրաստման եղանակը

  1. Պանիրն անցկացնել խոշոր քերիչով:
  2. Ձվերը խաշել, սառեցնել, խորանարդաձև կտրատել:
  3. Լցնել եգիպտացորենը:
  4. Ավելացնել մայոնեզ և խառնել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը