Աղանդեր՝ ծնված Սիցիլիայում. ազնվամորիով Սեմիֆրեդո
Advertisement 1000 x 90

Աղանդեր՝ ծնված Սիցիլիայում. ազնվամորիով Սեմիֆրեդո

Բաղադրիչներ

  1. Ազնվամորի – 0.5 բաժակ
  2. Ձվի դեղնուց – 2 հատ
  3. Սերուցք – 200 գ
  4. Շաքարավազ – 0.5 բաժակ
  5. Վանիլին – 10 գ

Պատրաստման եղանակը

  1. Դեղնուցները հարել շաքարավազի և վանիլինի հետ՝ մինչև սպիտակելը:
  2. Առանձին թասի մեջ հարել սերուցքը, երկու զանգվածները զգուշությամբ իրար խառնել հարելով:
  3. Ավելացնել ազնվամորին, խառնել, զանգվածը լցնել կաղապարի մեջ և գիշերը թողնել սառցախցիկում:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը