Սննդաբանը նշել է միս պատրաստելու ամենաօգտակար տարբերակը
Advertisement 1000 x 90

Սննդաբանը նշել է միս պատրաստելու ամենաօգտակար տարբերակը

Սննդաբան Միխայիլ Գինզբուրգը նշել է միս պատրաստելու ամենաօգտակար միջոցը։ Այս մասին հայտնում է Մոսկվա 24-ը։

Նրա խոսքով, շոգեխաշածը համարվում է ամենաքիչ անառողջը.

«Միս տապակելը միշտ ավելի շատ, այսպես կոչված, քաղցկեղածին միացություններ է առաջացնում, որոնք այտուցներ են առաջացնում», – զգուշացրել է նա:

Գինսբուրգը խորհուրդ է տվել շոգեխաշածին ավելացնել համեմունքներ, ինչպիսիք են քրքումը կամ պղպեղը, որպեսզի սնունդն ավելի առողջ լինի:

«Արևելյան համեմունքները շատ լավ օգնում են հետաձգել տարիքային գործընթացները, տարիքային փոփոխությունները, այդ թվում՝ պաշտպանում են մեզ ուռուցքների զարգացումից»,- ընդգծել է նա։

shantnews.am

s