Բաղադրությունը
Խմոր`
1 բաժակ կաթ,
2 հատ ձու,
ալյուր,
դրոժ,
շաքարավազ, աղ:
Միջուկ`
կարագ,
քերած պանիր,
ձու:
Պատրաստման եղանակները
Խմորի համար կաթ տաքացնել վրան ավելացնել մնացած բաղադրիչները և պահել տաք տեղում այնքան, մինչև խմորը բարձրանա:
Երբ խմորը պատրաստ կլինի բաժանել մի քանի մասերի, յուրաքանչյուրը գրտնակել, վրան քերված կարագ ու պանիր դնել և դնել ջեռոցում, մինչև պանիրը կհալչի: Այնուհետև հանել ջեռոցից, ձուն ջարդել խմորի մեջ, համեմել աղով և դնել նորից ջեռոց: Եփել այնքան մինչև ձուն պատրաստ կլինի: