Բաղադրությունը
իշխան
20% սերուցք 200-300 գ
աղ, պղպեղ
Պատրաստման եղանակը
Վերցնել խորը ջերմադիմացկուն ապակե տարա, և փայտե ձողիկներ:
Ազատվել ձկան փորոտիկից և խռիկներց, լավ լվանալ:
Վրան քսել աղ և սև պղպեղ:
Տտեղադրել ապակե տարրայի մեջ, վրան լցնել սեուցքը և թողնել 20 րոպե:
Ձուկը անցկացնում ենք փայտե ձողիկների վրա մեջքով ներքև, իսկ փորոտիկքի տեղում լցնում ենք օգտագործված սերուցքը:
Տարրայի մեջ ավելացնել մի քիչ բուսական յուղ:
Տաքացնել ջեռոցը 200-230 աստճանով և եփել ձուկը 20-25 րոպե:
Բարի ախորժակ: