Բաղադրությունը
Խմորի համար`
200 գր կարագ կամ մարգարին
150 գր գարեջուր
400-450 գր. ալյուր
աղ
Միջուկ 1
400 գր. հավի միս (կամ այլ տեսակի միս)
150 գր. սոխ
ձեթ, աղ, պղպեղ
Միջուկ 2
3 ձու
100 գր. պանիր
կանաչ սոխ, կամ այլ կանաչիներ
աղ
Պատրաստման եղանակը
Առաջին միջուկի համար անհրաժեշտ է սոխը մանր կտրատել, ոչ շատ մանր կտրատել նաև հավի միսը, սոխը տապակել ձեթի մեջ, ավելացնել միսը և եփել այնքան մինչև տապակվի (գրեթե 20 րոպե):
Երկրորդ միջուկի համար անհրաժեշտ է ձուն կտրատել, կտրատել նաև կանաչին, իսկ պանիրը մանր քերիչով անցկացնել, այս ամենը խառնել իրար անհրաժեշտությամբ դեպքում աղ անել:
Խմորի համար անհրաժեշտ է կարագը հալեցնել գարեջրի օգնությամբ, մի քիչ աղ անել և ավելացնել ալյուրը և լավ խառնել, որից հետո խմորը բաժանել 3 գնդի:
Յուրաքանչյուր գունդ գռտնակի օգնությամբ կլոր բաց անել և դնել կաթսայի մեջ, նախապես այն ձեթով պատել: Խմորի վրա լցնել առաջին միջուկը:
Երկրորդ գունդը բացել և դնել կաթսայի մեջ ավելցնելով երկրորդ միջուկը: Երրորդ գունդը բացել և ծածկել կաթսան, ծայրերը ամրացնել, պատառաքաղի օգնությամբ ծակծկել:
Եփել 180 աստիճան ջերմաստիճանում, 40-45 րոպե: