Պահքի բաղադրատոմսեր. դդումով սոուս
Advertisement 1000 x 90

Պահքի բաղադրատոմսեր. դդումով սոուս

Անհրաժեշտ բաղադրիչներ

Դդում – 300գր

Գազար – 3-4 հատ

Կարտոֆիլ – 3-4 հատ

Սոխ – 1 հատ

Աղ, պղպեղ, կանաչի՝ ըստ ցանկության

Պատրաստման եղանակը

Մանրացրած սոխը և գազարը տապակել բուսայուղի մեջ, ավելացնել խորանարդաձև կտրատած դդում և շարունակել տապակել:

Նույն չափի խորանարդաձև կտրատել կարտոֆիլը և ավելացնել դդումի վրա:

Խառնել և թողնել մի քիչ տապակվեն, ապա ավելացնել եռացրած ջուր այնքան, որ թեթևակի ծածկի բանջարեղենը:

Թույլ կրակի վրա շոգեխաշել, ավելացնել աղ, սև պղպեղ և կանաչի ըստ ցանկության:

qahana.am