Լցոնած հավկիթներ. 26 տարբեր միջուկներ
Advertisement 1000 x 90

Լցոնած հավկիթներ. 26 տարբեր միջուկներ

Եթե ցանկանում եք ինչ-որ ոչ ավանդական ուտեստ պատրաստել, որը կհամապատասխանի օրվա խորհրդին, բայց նաև կլինի ինքնատիպ և կզարմացնի Ձեր հյուրերին, առաջարկում ենք 26 տարբեր միջուկներ, որոնցով կարող եք լցոնել հավկիթները:

  1. Տապակել մանր կտրատված սոխը և խառնել դեղնուցի հետ:
  2. Պինդ պանիրը՝ սխտորի, մայոնեզի և դեղնուցի հետ:
  3. Դեղնուցը՝ մանր կտրատված ձիթապտղի և մայոնեզի հետ:
  4. Կարմիր կամ սև խավիար, դեղնուց չավելացնել:
  5. Մանր քերիչով անցկացրած պանիր, ընկույզ, մայոնեզ և սխտոր:
  6. Թյունոս կամ սայրա՝ ձիթապտղի հետ:
  7. Խեցգետին և դեղնուց:
  8. Քերիչով անցկացրած դեղնուց, թթու վարունգ, մայոնեզ, մանանեխ:
  9. Թյունոս, տապակած սոխ, դեղնուց:
  10. Խոզապուխտ, կանաչի, դեղնուց:
  11. Յուրաքանչյուր պաշտետ և դեղնուց:
  12. Յուրաքանչյուր ապխտած ձուկ և դեղնուց:
  13. Տապակած սունկ, թթվասեր, դեղնուց:
  14. Աղի ծովատառեխ, թարմ խնձոր, մարինացված սոխ:
  15. Կանաչ ոլոռ, դեղնուց, մայոնեզ:
  16. Ավոկադո, խեցգետին, մայոնեզ:
  17. Սունկ, դեղնուց, համեմունքներ, մայոնեզ:
  18. Դեղնուց, տապակած սոխ:
  19. Դեղնուց, տապակած սոխ, տապակած սունկ, թթվասեր:
  20. Դեղնուց, տապակած սոխ, սաղմոնաձուկը՝ ձեթի մեջ:
  21. Դեղնուց, տապակած շամպինիոն, խոզապուխտ, տապակած սոխ, մայոնեզ:
  22. Դեղնուց, կանաչ ոլոռ կամ լոբի:
  23. Խեցգետին, թուզ, սխտոր, մայոնեզ:
  24. Ֆորշմակ:
  25. Սագի լյարդը բարակ շերտատել և տապակել օղակաձև կտրատված սոխի հետ, խառնել դեղնուցի, կարագի և բեշամելի հետ, աղ և սև պղպեղ ցանել, կոնյակ ավելացնել:
  26. Խեցգետին:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը