Բաղադրությունը
1 գլուխ սոխ
2 կանաչ բիբար
1 կարմիր բիբար
0,5 կգ տավարի միս
1ճ/գ կարմիր գինի
1ճ/գ տոմատ
0,5 լիտր աղացած լոլիկ
աղ, սև պղպեղ, կարմիր պղպեղ, դաղձ, ծիտրոն
Պատրաստման եղանակները
Սոխը և բիբարը կտրատել միջին չափսի և տապակել։
Ավելացնել միսը և պատառաքաղի օգնությամբ անընդհատ խառնել որպեսզի խոշոր գնդեր չմնա։
Երբ միսը պատրաստ կլինի ավելացնել գինին և սպասել մինչև ալկոհոլն անցնի։
Այնուհետև ավելացնել տոմատը և խառնել որպեսզի տարածվի։
Ավելացնել նաև լոլիկը և համեմել ըստ ճաշակի։
Վերջում ավելացնել նախորոք կտրատած դաղձն ու ծիտրոնը, եփված մակարոնը լցնել ափսեի մեջ, իսկ վրան գդալի օգնությամբ տարածել նախապես պատրաստ միսը:
Բարի ախորժակ