Բաղադրությունը
200 գր. հավի կրծքամիս
2-3 հատ կարտոֆիլ
1 հատ գազար
2 պճեղ սխտոր
1 գլուխ սոխ
սոյաի սոուս, աղ, սև պղպեղ
Պատրաստման եղանակը
Հավի միսը երկարավուն կտրատել և տապակել ձեթի մեջ այնքան, որ լինի ոսկե գույնի:
Գազարը կտրատել երակարվուն, սոխը նույնպես մանրացնել և ավելացնել հավի մսի վրա և տապակել 5 րոպե:
Այս ամենին ավելացնել 1.5 լիտր ջուր:
Մինչ ապուրը կեփի, մաքրել կարտոֆիլը, կտրատել երկարավուն և դնել սառը ջրի մեջ:
Մի քիչ ջրի մեջ մնալուց հետո կարտոֆիլը ջրից քամել և ավելացնել ապուրի վրա:
Այնուհետև ավելացնել, սոյաի սոուսը, պղպեղը, աղը և սխտորը:
Եփել այնքան, մինչև կարտոֆիլը պատրաստ կլինի: