Բաղադրությունը
3 դեղնուց
1 ճ գ կապարի թուփ
3 մարինացված վարունգ
500 մլ ձիթապտղի յուղ
1/2 թ գ աղ
1 ճգ քացախ
սև պղպեղ ըստ ճաշակի
1 կապ թարխուն
Պատրաստման եղանակը
Դեղնուցները խառնել աղի և պղպեղի հետ, հարել մինչև փրփրելը, դանդաղ ավելացնել քացախ անընդհատ խառնելով:
Կաթիլներով ավելացնել ձեթը անընդհատ խառնելով:
Ստացվում է նախնական մայոնեզը:
Կապարի տերևները և մարինացված վարունգը, թարխունը մանր կտրատել, խառնել իրար:
Ավելացնել ստացված մայոնեզը:
Դնել սառնարանում, մատուցել սառը:
Կարդալ ավելին՝ http://www.recipes.am/free-recipe/%D5%8D%D5%B8%D5%B8%D6%82%D5%BD%D5%B6%D5%A5%D6%80/%D4%B9%D5%A1%D6%80%D5%AD%D5%B8%D6%82%D5%B6%D5%B8%D5%BE%20%D5%B4%D5%A1%D5%B5%D5%B8%D5%B6%D5%A5%D5%A6%20%D5%A1%D5%B2%D6%81%D5%A1%D5%B6%D5%AB%20%D5%B0%D5%A1%D5%B4%D5%A1%D6%80/806/index.html#ixzz4hka6RMQg
Follow us: Recipes.am on Facebook