Բաղադրությունը
3 բանան
50գր. ընկույզ
100գր. կաթնային շոկոլադ
100մլ սերուցք
2ճգ շաքարավազ
Պատրաստման եղանակը
Ընկույզը մանրացնել կամ բենդերով, կամ դանակի օգնությամբ մանր կտրատել:
2 ճգ. սերուցը և շոկոլադը միասին հալեցնել գոլորշու վրա:
Երբ խառուրդը կլինի պատրաստ ավելացնել մանրացված ընկույզը:
Մնացած սերուցքը լավ հարել, ընթացքում ավելացնել շաքարավազը և շարունակել հարել մինչև պատրաստ լինելը:
Բանանը մաքրել, մեջտեղից կտրել, ապա բաժանել 3 մասի, այնպես, որ ստացվի 6 կտոր:
Յուրաքանյուրի բանանի վրա քսել շոկոլադե, ընկույզը խառնուրդը, իսկ հետո սերուցքը և քերված շոկոլադը:
Մատուցելիս զարդարել նանայով: