Իսկ ինչո՞ւ չփորձել:
Ճաշացանկ
Նախաճաշ. վարսակի շիլա + 150 գ միրգ կամ խաշած ձու/վարունգ/լոլիկ
Երկրորդ նախաճաշ. միրգ/յոգուրտ/աղցան
Ճաշ. 200 գ թեթև ապուր (առանց կարտոֆիլի և մակարոնի), կարելի է ավելացնել ծաղկակաղամբ: Ապուրից 15-20 րոպե հետո՝ միրգ/խաշած միս (ավելի լավ է՝ հավի կրծքամիս) /խաշած ձուկ/աղցան/շոգեխաշած բանջարեղեն
Նախաընթրիք
կաթնաշոռ/աղցան
Ընթրիք
կաթնաշոռ/աղցան/կեֆիր (եթե շատ քաղցած եք, ապա կարելի է խաշած միս կամ 150 գ միրգ):
Խորհուրդներ
Ճաշացանկը կարելի է ընտրել, փոխել և տեղափոխել՝ ըստ Ձեր հայեցողության: Նախաճաշին կարող եք ուտել 1 կտոր սև հաց:
Կարևորը՝ գրեթե բացառել քաղցրը և թխվածքը:
Մոռանալ տապակած կերակուրի մասին:
Աղցանները պատրաստել բնական յոգուրտով, ձեթով, թթվասերով:
Կարտոֆիլ կարելի է օգտագործել շաբաթը 2 անգամ, 200-ական գ: Խաղող և բանան նույնպես 2 անգամ՝ 1 շաբաթում:
Միրգ օգտագործել մինչև ժամը 15:00-ն:
Վերջին անգամ սնունդ ընդունել քնելուց 3-4 ժամ առաջ:
Օրվա մեջ օգտագործել 1100-1200 կկալ-ից ոչ պակաս:
Օրվա մեջ խմել ջուր՝ ոչ պակաս 1.5 լիտրից:
Չափաբաժինը՝ ոչ ավելի 250 գրամից:
Կարելի է թեյ, սուրճ՝ առանց հավելումների:
Սահմանափակել աղը:
Սպորտ՝ օրը ոչ պակաս 40 րոպեից:
Շատ շարժվեք, քայլեք:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը