Բաղադրիչներ
- Վաղահաս կարտոֆիլ – 3 հատ
- Հալվող պանիր
- Ձու – 2 հատ
- Կաթ – 1 բաժակից մի փոքր քիչ
- Կանաչ ոլոռ
- Կանաչի
- Սխտոր
- Համեմունքներ
Պատրաստման եղանակը
- Քերել մաքրած կարտոֆիլը, թասի մեջ ձուն հարել կաթի հետ: Ավելացնել համեմունք:
- Քերած կարտոֆիլը հաստ շերտով տարածել տաք տապակի մեջ, վրան բուսայուղ ցողել և վրան լցնել ձվակաթնային զանգվածը:
- Վրայից ավելացնել շերտատած հալվող պանիրը և ծածկել կափարիչով:
- Պատրաստել ցածր կրակի վրա մոտ 7 րոպե, հետո վերցնել կափարիչը, կտրատել և դնել ափսեների մեջ:
- Վրան լցնել մանրացրած կանաչի և կանաչ ոլոռ:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը