Բաղադրիչներ
- Կաղնու կեղև – 60 գ
- Օղի – 3 լ
- Ցեյլոնական թեյ – 1 թ/գ
- Դարչին – 1.5 թ/գ
- Մեխակ – 4 հատ
- Սև պղպեղ – 8 հատ
- Վանիլային շաքարավազ – 1 թ/գ
- Շաքարավազ – 1 թ/գ
- Լուծվող սուրճ – 1.5 թ/գ
- Դափնու տերև – 4 հատ
Պատրաստման եղանակը
- Պետք է նախապատրաստել բոլոր բաղադրիչները:
- Հետո պետք է բոլորը խառնել մեծ բանկայի մեջ:
- Հետո այն պետք է 3 օրով դնել մութ տեղում:
- 3 օր անց պետք է քամել կոնյակը, և խմիչքը պատրաստ է օգտագործման համար:
- Լցնել շշերի մեջ և վայելել:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը