Բաղադրիչներ
- Օղի – 50 մլ
- Տոմատի հյութ – 100 մլ
- Կիտրոնի հյութ – 10 մլ
- Նեխուր – 1 ճյուղ
- Աղ՝ ըստ ճաշակի
- Սև աղացած պղպեղ՝ ըստ ճաշակի
- Տաբասկո սոուս՝ ըստ ճաշակի
- Սառույց – 1 բաժակ
Պատրաստման եղանակը
- Բաժակն ամբողջությամբ լցնել սառույցով:
- Ավելացնել սառը օղին:
- Այնուհետև՝ տոմատի հյութը:
- Ավելացնել աղ և պղպեղ՝ ըստ ճաշակի, կիտրոնի հյութ և Տաբասկո սոուս: Զարդարել նեխուրի ճյուղով:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը