Բաղադրիչներ
- Շիճուկ – 80 մլ
- Ջուր – 50 մլ
- Ձու – 2 հատ
- Ալյուր – 100 գ
- Փխրեցուցիչ – 10 գ
- Աղ՝ ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակը
- Խառնել շիճուկը և սառը ջուրը:
- Ավելացնել ձուն և հարել:
- Ալյուրը խառնել փխրեցուցչի և աղի հետ:
- Միացնել չոր և հեղուկ բաղադրիչները:
- Լավ խառնել՝ մինչև միասեռ զանգված ստանալը:
- Տապակի մեջ մի փոքր բուսայուղ լցնել և տապակել ալադիները:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը