Ջեմ՝ պատրաստված կարմիր հաղարջով և ձմերուկով
Advertisement 1000 x 90

Ջեմ՝ պատրաստված կարմիր հաղարջով և ձմերուկով

Բաղադրիչներ

  1. Ձմերուկ – 1 կգ
  2. Կարմիր հաղարջ – 1 կգ
  3. Շաքարավազ – 1 կգ

Պատրաստման եղանակը

  1. Ձմերուկը կտրատել:
  2. Հաղարջը տրորել շաքարավազով և ավելացնել ձմերուկի կտորները:
  3. Խառնել և եփել 35 րոպե:
  4. Մի փոքր սառած զանգվածը անցկացնել մաղով և հասցնել եռման:
  5. Ջեմը լցնել բանկաների մեջ և փակել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը