Բաղադրիչներ
1. Կարտոֆիլ – 2 կգ
2. Կարագ
3. Ձիթայուղ
4. Սխտոր – 4 ատամիկ
5. Աղ, պղպեղ
6. Քերած պարմեզան
7. Կարմիր պղպեղ՝ ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակը
1. Տաքացնել ջեռոցը 200 աստիճան: Կաղապարը յուղապատել:
2. Մաքրել կարտոֆիլը և կտրատել այնպես, ինչպես ցանկանում եք:
3. Թասի մեջ խառնել կտրատված կարտոֆիլը՝ ձիթայուղի, կտրատված սխտորի, աղի, պղպեղի և պարմեզանի կեսի հետ:
4. Տեղավորել կաղապարը ջեռոցի մեջ և եփել 30 րոպե: Հետո վրան ավելացնել մնացած պարմեզանը, նորից ուղարկել ջեռոցը՝ մինչև կարմիր կեղևով պատվելը:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը