Բիսկվիթ՝ առանց շաքարավազի
Advertisement 1000 x 90

Բիսկվիթ՝ առանց շաքարավազի

Բաղադրիչներ

  1. Ալյուր – 2 բաժակ
  2. Թթվասեր – 300 գրամ
  3. Ձու – 3 հատ
  4. Բուսական յուղ – 50 մլ
  5. Վանիլին – 1 պտղունց
  6. Սոդա – 1 թ/գ
  7. Աղ – 0.5 թ/գ

Պատրաստման եղանակը

  1. Խառնել բոլոր բաղադրիչները: Պետք է ստացվի թթվասերի խտության խմոր: Թխել 170 աստիճան տաքացրած ջեռոցում 30-40 րոպե:
  2. Նույն բաղադրիչներին կարելի է ավելացնել 1 բաժակ շաքարավազ, եթե ցանկանում եք դասական բիսկվիթ ստանալ:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը