Ձկնային կոտլետ. ողջույն 90-ականներից
Advertisement 1000 x 90

Ձկնային կոտլետ. ողջույն 90-ականներից

Բաղադրիչներ

  1. Պահածոյացված ձուկ՝ սեփական յուղի մեջ – 1 բանկա
  2. Խաշած բրինձ – մի քանի գդալ
  3. Սերուցքային պանիր
  4. Ձու

Պատրաստման եղանակը

  1. Պահածոյացված ձուկը լցնել տարայի մեջ, վրան ավելացնել քերիչով անցկացրած պանիրը:
  2. Ավելացնել ձուն և բրինձը:
  3. Խառնել բոլոր բաղադրիչները:
  4. Աղ ավելացնել պետք չէ:
  5. Ստացված զանգվածը մի քանի ժամով դնել սառնարանում:
  6. Կոտլետները պատել պաքսիմատով և տապակել երկու կողմից:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը