Բաղադրիչներ
- Լոլիկներ՝ սեփական հյութում – 400 գ
- Սոխ – 75 գ
- Սխտոր – 2 ատամիկ
- Սերուցք (20%) – 3 ճ/գ
- Կարագ – 15 գ
- Կարմիր պղպեղի փաթիլներ (ըստ ցանկության) – 1 պտղունց
- Հավի արգանակ/ջուր – 180 մլ
- Սև պղպեղ
- Աղ
Պատրաստման եղանակը
- Կաթսայի մեջ հալեցնել կարագը:
- Ավելացնել մանր կտրատված սոխը և 5 րոպե տապակել:
- Այնուհետև կաթսայի մեջ լցնել մանրացված սխտորը և կարմիր պղպեղը, 30 րոպե տապակել:
- Ավելացնել մանր կտրատված լոլիկները և 5 րոպե շոգեխաշել:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը