![](https://blog.168.am/wp-content/uploads/2019/07/spiralizedrawbeetsalad6-680x1072.jpg)
Բաղադրիչներ
- Բազուկ – 1 հատ
2. Խնձոր – 2 հատ
3. Մեղր – 1 ճ/գ
4. Բուսայուղ – 1 ճ/գ
5. Կիտրոնի հյութ – 3 ճ/գ
6. Թարմ կանաչիներ
Պատրաստման եղանակը
- Խնձորները և բազուկը մաքրել, քերիչով անցկացնել, ցողել կիտրոնի հյութով և ավելացնել մեղրը:
- Թողնել 4-5 րոպե, այնուհետև ավելացնել ձիթայուղը, կտրատված կանաչին և աղ ցանել: Լավ խառնել և մատուցել:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը