Բաղադրիչներ
- Անյուղ կաթնաշոռ – 400 գ
- Ձու – 1 հատ
- Ալյուր – 2 ճ/գ
- Բանան – 5 հատ
- Շաքարավազ – 4 ճ/գ
Պատրաստման եղանակը
- Բանանը վերածել խյուսի:
- Կաթնաշոռին ավելացնել ձուն և այլուրը, լավ խառնել:
- Այնուհետև բանանի խյուսը լցնել կաթնաշոռային զանգվածի վրա:
- Լցնել թխման համար նախատեսված տապակի մեջ: Թխել 180 աստիճան ջեռոցում, 20 րոպե:
- Մատուցելիս կարելի է զարդարել կարամելային սոուսով կամ հարած սերուցքով:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը