Բաղադրիչներ
- Կաթնաշոռ – 400 գ
- Սալոր – 200 գ
- Սառեցված բալ 400 գ
- Ձու – 4 հատ
- Մեղր – 2 ճ/գ
Պատրաստման եղանակը
- Ձուն և մեղրը լցնել բլենդնրի մեջ, հարել, մինչև ստացվի միասեռ զանգված: Ավելացնել կաթնաշոռը և շարունակել հարել:
- Ինչից հետո տարայի մեջ լցնել առանց կորիզների սառեցված բալը և կրկին հարել:
- Ստացված մուսը լցնել կաղապարների մեջ և դնել սառնարանը:
- Մատուցելիս զարդարել՝ ըստ ցանկության:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը