Փխրուն թխվածքաբլիթ՝ 4 բաղադրիչներից
Advertisement 1000 x 90

Փխրուն թխվածքաբլիթ՝ 4 բաղադրիչներից

Բաղադրիչներ

  1. Ալյուր – 180 գ
  2. Ձվի դեղնուց – 2 հատ
  3. Կարագ – 100 գ
  4. Շաքարավազ – 100 գ

Պատրաստման եղանակը

  1. Փափուկ կարագը հարել ձվի դեղնուցների հետ՝ մինչև ստացվի կրեմանման զանգված:
  2. Այնուհետև ավելացնել շաքարավազը և այլուրը, խմոր հունցել:
  3. Ստացված խմորից գնդիկներ ձևավորել և դնել յուղաթղթով պատված տապակի վրա:
  4. Թխվածքաբլիթները թխել 200 աստիճան տաքացրած ջեռոցում, 20 րոպե:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը