Շատ թեթև աղանդեր, որն ավելի փափուկ է, քան Շառլոտկան
Advertisement 1000 x 90

Շատ թեթև աղանդեր, որն ավելի փափուկ է, քան Շառլոտկան

Բաղադրիչներ

  1. Մրգեր
  2. Ալյուր – 2 բաժակ
  3. Ձու – 2 հատ
  4. Շաքարավազ – 1 բաժակ
  5. Սոդա – 1 թ/գ
  6. Բուսայուղ – 0.5 բաժակ
  7. Կաթ – 1 բաժակ
  8. Վանիլին

Պատրաստման եղանակը

  1. Ձվերը հարել շաքարավազի հետ, ավելացնել կարագը, կաթը, վանիլինը և ալյուրը՝ խառնած սոդայի հետ:
  2. Զանգվածը լցնել յուղով պատված և ալյուր շաղ տված կաղապարի մեջ:
  3. Վրան շարել մրգերը:
  4. Թխել 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում 30 րոպե:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը