Ինչպես տնային պայմաններում պատրաստել «Բուրիտո»
Advertisement 1000 x 90

Ինչպես տնային պայմաններում պատրաստել «Բուրիտո»

Բաղադրիչներ

  1. Տորտիլյաներ – 6 հատ
  2. Հավի փափկամիս – 600 գ
  3. Բրինձ – 200 գ
  4. Լոլիկ – 4 հատ
  5. Սոխ – 2 հատ
  6. Քաղցր պղպեղ – 3 հատ
  7. Կանաչի – 100 գ
  8. Պանիր – 150 գ
  9. Կետչուպ – 100 գ

Պատրաստման եղանակը

  1. Հավը մանր կտրատել և մոտ 10 րոպե տապակել բուսայուղի մեջ՝ անընդհատ խառնելով, աղ և պղպեղ ցանել: Ավելացնել կտրատած լոլիկ, սոխ, քաղցր պղպեղ, կետչուպ և 5 րոպե շոգեխաշել ցածր կրակի վրա:
  2. Ստացված խառնուրդը խառնել եփած բրնձի և քերած պանրի հետ: Ավելացնել մանր կտրատված կանաչին:
  3. Մի փոքր սառած խառնուրդը փաթաթել տորտիլյաների մեջ և տաքացնել ջեռոցում՝ մինչև պանրի հալչելը:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը