Նախաճաշ, որը պետք է սկսել պատրաստել երեկոյան
Advertisement 1000 x 90

Նախաճաշ, որը պետք է սկսել պատրաստել երեկոյան

Բաղադրիչներ

  1. Կաթնաշոռ (2%) – 180 գ
  2. Խոշոր սպիտակաձավար – 3 ճ/գ
  3. Ձու – 2 հատ

Պատրաստման եղանակը

  1. Խառնել բոլոր բաղադրիչները և մեկ գիշեր դնել սառնարանի մեջ: Եթե առավոտյան եք պատրաստում, զանգվածը պետք է 20-25 րոպե դնել սառցախցիկում:
  2. Սեղանի վրա սպիտակաձավար շաղ տալ, կաթնաշոռային զանգվածից փոքր ձողիկներ ձևավորել և եփել եռացող ջրում:
  3. Եփել 5 րոպե: Մատուցել մուրաբայի հետ:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը