Բաղադրիչներ
- Հավի կրծքամիս – 4 հատ
- Պինդ պանիր – 150 գ
- Քաղցր պղպեղ – 1 հատ
- Մաղադանոս կամ սամիթ – մի փոքր փունջ
- Մածուն – 0.5 բաժակ
- Քունջութի սերմեր – 4 ճ/գ
- Աղ, պղպեղ
Պատրաստման եղանակը
- Պանիրը քերել:
- Կանաչին մանր կտրատել:
- Խառնել, համեմել աղով:
- Հավի կրծքամիսը ծեծել, մայոնեզ քսել և թողնել 40 րոպե:
- Մի փոքր աղ ավելացնել:
- Հավի յուրաքանչյուր շերտի վրա միջուկից դնել և փաթաթել ռուլետի նման:
- Ռուլետները փաթաթել փայլաթիթեղով և 40 րոպե թխել 180 աստիճան ջեռոցում:
- Այնուհետև հանել փայլաթիթեղները, քունջութի սերմեր ցանել և եփել ևս 15 րոպե:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը