Հնդկական խոհանոցի լավագույն բաղադրատոմսը
Advertisement 1000 x 90

Հնդկական խոհանոցի լավագույն բաղադրատոմսը

Բաղադրիչներ

  1. Գառան միս – 500 գ
  2. Սոխ – 1 հատ
  3. Սխտոր – 2 պճեղ
  4. Քարրի – 1 ճ/գ
  5. Բուսայուղ – 2 ճ/գ
  6. Տոմատի մածուկ – 2 ճ/գ
  7. Յոգուրտ – 1/2 բաժակ
  8. Աղ

Պատրաստման եղանակը

  1. Սոխը և սխտորը մանր կտրատել, տապակել:
  2. Ավելացնել քարրիի փոշին, 2-3 րոպե տաքացնել ցածր կրակի վրա և ավելացնել տոմատի մածուկը:
  3. Մի քանի րոպե շոգեխաշել, ավելացնել մանր կտրատված միսը, լցնել յոգուրտը, համեմել աղով:
  4. Պատրաստի ուտեստը կարելի է մատուցել բրնձի հետ:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը