Բրնձի դասական շիլա
Advertisement 1000 x 90

Բրնձի դասական շիլա

Բաղադրիչներ

  1. Կլոր բրինձ – 200 գ
  2. Ջուր – 800 մլ
  3. Կաթ – 200 մլ
  4. Շաքարավազ – 2 թ/գ
  5. Աղ

Պատրաստման եղանակը

  1. Բրինձը 10-15 րոպե թրջել 400 գ ջրում:
  2. Բրնձի վրա կրկին 400 գ ջուր լցնել և 10-15 րոպե եփել միջին կրակի վրա՝ մինչև ջուրն ամբողջությամբ գոլորշիանա:
  3. Լցնել կաթը, ավելացնել շաքարավազը, աղը, եփել 7-10 րոպե:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը