Բաղադրիչներ
- Հավի կրծքամիս – 500 գ
- Ֆետա պանիր – 200 գ
- Հազար – 1 կապ
- Չերրի լոլիկներ – 150 գ
- Սև հաց – 200 գ
- Պարմեզան – 3 ճ/գ
- Աղ, պղպեղ՝ ըստ ցանկության
Պատրաստման եղանակը
- Սև հացը խորանարդաձև կտրատել և տապակել կտորները տաք տապակի մեջ այնքան ժամանակ, մինչև չորահացի վերածվեն:
- Հավի կրծքամիսը խորանարդիկների կտրատել, համեմել աղով և պղպեղով, խաշել: Ցանկության դեպքում կարելի է նաև տապակել:
- Հազարը խոշոր կտորների կտրատել:
- Ֆետա պանիրը խորանարդաձև կտրատել:
- Լոլիկները բաժանել երկու կամ չորս մասի:
- Պարմեզանն անցկացնել քերիչով:
- Հազարի տերևներին ավելացնել ֆետա պանիր, այնուհետև լցնել հավի կտորները, չերրի լոլիկները, տապակած հացը և քերած պարմեզանը:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը