Եթե չգիտեք, թե ինչ մատուցել թեյի հետ, 5 րոպեում թխեք այս տորթը
Advertisement 1000 x 90

Եթե չգիտեք, թե ինչ մատուցել թեյի հետ, 5 րոպեում թխեք այս տորթը

Բաղադրիչներ  

  1. Ձու – 3 հատ
  2. Աղացած ընկույզ (պնդուկ) – 200 գ
  3. Փխրեցուցիչ – 1 թ/գ
  4. Շաքարավազ – 80 գ

Կրեմ.

Եփած խտացրած կաթը՝ կարագով կամ հալված շոկոլադով

Պատրաստման եղանակը

  1. Մանրացրած ընկույզը խառնել ձվերի, շաքարավազի և փխրեցուցչի հետ:
  2. Միկրոալիքային վառարանի համար նախատեսված կաղապարը (1 լիտրի համար) պատել յուղով և ալյուր շաղ տալ:
  3. Թխել մոտ 5 րոպե՝ 900 վտ-ով, մինչև եփելը:
  4. Պատրաստի խմորը սառեցնել 3-5 րոպե:
  5. Խմորը բաժանել երկու մասի, պատել կրեմով և զարդարել ընկույզով:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը