Իտալական պիցցա
Advertisement 1000 x 90

Իտալական պիցցա

Բաղադրությունը

Խմորի համար

250 գր. ալյուր

2/3 ջուր

1 ձու

3 թգ. աղ

4 թգ. շաքարավազ

5 թգ. զեյթունի ձեթ

1 թգ. փխրեցուցիչ

Միջուկի համար

70 գր. լոլիկի սոուս

120 գր. պանիր հոլանդական

50 գր. խոզապուխտ

50 գր. լոլիկ

30 գր. շամպինիոն

20 գր. զեյթուն

20 գր զեյթունի ձեթ

Պատրաստման եղանակը

Վերցնել բոլոր բաղադրիչները խառնել իրար և վերջում ավելացնել ալյուրը:

Այնուհետև խմորը կլորավուն բացել, վրան լոլիկի սոուսը քսել և ավելացնել մնացած բաղադրիչները (ինչ հերթականությամբ կցանկանաք):

Եփել ջեռոցում 220 աստիճան ջերմությամբ 10 – 15 րոպե:

Բարի ախորժակ: