Բանանով և վարսակի փալիթներով կեքսեր
Advertisement 1000 x 90

Բանանով և վարսակի փալիթներով կեքսեր

Բաղադրիչներ

  1. Բանան
  2. Վարսակի փաթիլներ – 100 գ
  3. Ձու
  4. Դարչին
  5. Սոդա – 1/2 թ/գ
  6. Շաքարավազ
  7. Վանիլին

Պատրաստման եղանակը

  1. Բլենդերի մեջ հարել վարսակը և վերածել ալյուրի, ավելացնել մնացած բաղադրիչները և խառնել: Պետք է ստացվի միասեռ զանգված:
  2. Ստացված խմորը լցնել կաղապարների մեջ և 180 աստիճան ջեռոցում թխել 20 րոպե:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը