Լոբով և բազուկով պարզ աղցան
Advertisement 1000 x 90

Լոբով և բազուկով պարզ աղցան

Բաղադրիչներ

  1. Եփած լոբի – 350 գ
  2. Եփած բազուկ – 350 գ
  3. Սխտոր – 3 ատամիկ
  4. Սոխ – 100 գ
  5. Բուսական յուղ – 3 ճ/գ
  6. Սև աղացած պղպեղ
  7. Աղ

Պատրաստման եղանակը

  1. Մանր կտրատված սոխը բուսայուղով տապակել:
  2. Այնուհետև ավելացնել լոբին և անընդհատ խառնելով՝ տապակել մոտ 5 րոպե:
  3. Բազուկը խոշոր քերիչով անցկացնել և ավելացնել լոբուն:
  4. Ավելացնել մանրացրած սխտորը:
  5. Խառնել, ըստ ցանկության՝ համեմել աղով և պղպեղով: Մոտ 5 րոպե շոգեխաշել:
  6. Մատուցել կարելի է և տաք, և սառը վիճակում:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը