Բաղադրիչներ
- Կաղամբ – 10 տերև
- Ջուր
- Աղ՝ ըստ ճաշակի
- Բուսական յուղ – 2 ճ/գ
Միջուկի համար
- Թարմ սունկ – 500 գ
- Բրնձի շիլա – 1/2 բաժակ
- Տոմատի մածուկ – 1-2 ճ/գ
- Աղ՝ ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակը
- Կաղամբի տերևները մոտ 2-3 րոպե խաշել ջրի մեջ:
- Միջուկի համար սունկը լվանալ, մանր կտրատել, եփել, խառնել բրնձի և տոմատի մածուկի հետ, աղ ցանել:
- Կաղամբի յուրաքանչյուր տերևի վրա 2-3 գդալ միջուկ լցնել և փաթաթել: Տոլմաները տապակել բուսական յուղով, այնուհետև շոգեխաշել ջեռոցում:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը