Բաղադրիչներ
- Կարագ – 250 գ
- Դեղնուց – 3 հատ
- Շաքարավազ – 1 բաժակ
- Ալյուր – 3 բաժակ
- Փխրեցուցիչ – 1 թ/գ
- Խտացրած կաթ – 2 բանկա
Պատրաստման եղանակը
- Շաքարավազը և դեղնուցները հարել:
- Ավելացնել կարագը, լավ խառնել:
- Այնուհետև ավելացնել փխրեցուցիչը, ալյուրը և խմոր հունցել:
- Յուղաթղթով պատված տապակի մեջ լցնել խմորը և թխել 15-20 րոպե, 180 աստիճան ջեռոցում:
- Պատրաստի տորթի կորժը երեք մասի բաժանել և պատել խտացրած կաթով:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը