Նախաճաշ
Մի բաժակ մանր կտրատած միրգը եւ բանջարեղենը (բացառությամբ խաղողի եւ բանանի) խառնեք 1 թ.գ. ցանկացած տեսակի հատիկավորի եւ 100 գ. յոգուրտի մեջ։
2-րդ նախաճաշ
100 մլ ցանկացած հյութ խառնեք նույն քանակությամբ յոգուրտի հետ:
Ճաշ
Բանջարեղենի ռագու. ջրի քիչ քանակության մեջ լցնել մի քանի գլուխ խաշած ծաղկակաղամբ, 1 քաղցր պղպեղ, 1 գազար, 1 թ. գդալ ոլոռ կամ թարմ լոբի, կես գլուխ սոխ, նեխուրի 1 արմատ, մաղադանոս: Սոուսի համար իրար խառնել 1 թ.գ. ձիթապտղի յուղ, 100 գ թան եւ 1 թ.գ. կիտրոնի հյութ:
Հետճաշիկ
100 գ հավի կրծքամիս, հացի փոքրիկ կտոր:
Ընթրիք
Մրգային փլավ.
50 գ խաշած բրինձ խառնեք թարմ կտրատած խնձորի եւ 100 գ ցանկացած այլ հատապտղի եւ մրգի հետ: