Շոկոլադե մաֆիններ՝ ֆրանսիական բաղադրատոմսով
Advertisement 1000 x 90

Շոկոլադե մաֆիններ՝ ֆրանսիական բաղադրատոմսով

Բաղադրիչներ

  1. Շաքարավազ – 60 գ
  2. Կակաո – 1 ճ/գ
  3. Շոկոլադ – 100 գ
  4. Կաթ – 50 մլ
  5. Ցորենի ալյուր – 120 գ
  6. Փխրեցուցիչ – 1 թ/գ
  7. Ձու – 1 հատ
  8. Կարագ – 70

Պատրաստման եղանակը

  1. Ջեռոցը տաքացնել մինչև 180 աստիճան:
  2. Կաթսայի մեջ լցնել շաքարավազը, կարագը, շոկոլադը (30 գ), կակաոն և կաթը: Զանգվածը հասցնել եռման և վերցնել կրակից:
  3. Երբ խառնուրդը սառչի, ավելացնել ձուն և մի փոքր հարել:
  4. Լցնել ալյուրը և փխրեցուցիչը, խառնել:
  5. Մնացած շոկոլադը մանր կտորների վերածել:
  6. Կաղապարների մեջ խմոր լցնել, վրան շոկոլադի կտորներ շաղ տալ:
  7. Թխել 25 րոպե:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը