Լավագույն ընթրիքը սպագետին է՝ տոմատի մածուկով և ձիթապտուղներով
Advertisement 1000 x 90

Լավագույն ընթրիքը սպագետին է՝ տոմատի մածուկով և ձիթապտուղներով

Բաղադրիչներ

  1. Սպագետի
  2. Տոմատի մածուկ – 70 գ
  3. Ձիթապտուղ – 100 գ
  4. Սխտոր – 2 ատամիկ
  5. Պանիր – 100 գ
  6. Ձիթապտղի յուղ – 1 թ/գ

Պատրաստման եղանակը

  1. Սպագետին խաշել:
  2. Ձիթապտուղը կտրատել, պանիրն անցկացնել քերիչով:
  3. Սպագետիի ջուրը թափել, սպագետին թողնել կաթսայի մեջ:
  4. Նույն կաթսային ավելացնել պանիրը, ձիթապտուղը, ճզմած սխտորը: Ձիթապտուղների ջուրը խառնել սովորական ջրի հետ՝ 1/1 հարաբերակցությամբ՝ 50 մլ ստանալու համար: Լցնել կաթսայի մեջ: Եփել 1 րոպե՝ անընդհատ խառնելով:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը