Աղցան «Գարնանային օր»
Advertisement 1000 x 90

Աղցան «Գարնանային օր»

Բաղադրությունը

300 գր. հավի կրծքամիս

3 ձու

400 գր. կարտոֆիլ

300 գր. գազար

200 գր. պահածոյացված սունկ

սոխ, մայոնեզ, աղ

Պատրաստման եղանակները

Հավի կրծքամիսը խաշել և մանր խորանարդիկներով կտրատել:

Խաշել նաև կարտոֆիլը, գազարը ու անցկացնել քերիչով:

Կտրատել նաև սունկը և սոխը, իսկ ձուն մանր քերիչով անցկացնել:

Ափսեի մեջ լցնել կարտոֆիլը, տարածել, համեմել աղով և մայոնեզ ավելացնել:

Կարտոֆիլի վրա լցնել սունկը, տարածել, համեմել աղով և մայոնեզ ավելացնել:

Այնուհետև գազարը, հավը, սոխը նույն կերպ ավելացնել շերտերի վրա, այս ամենի վրա տարածել քերիչով անցկացված ձուն:

Աղցանը զարդարել կանաչիով: