Բաղադրիչներ
Կիտրոն – 1 կգ
Շաքարավազ – 1.7 կգ
Պատրաստման եղանակը
Կիտրոնները լավ լվանալ տաք ջրում:
Կտրատել մասերի, հեռացնել կորիզները:
Կիտրոնները կեղևով անցկացնել մսաղացով, ավելացնել շաքարավազը: Խառնել և թողնել մի քանի ժամ կամ ամբողջ գիշեր:
Ջեմը դնել միջին կրակի վրա և եփել խառնելով՝ մինչև շաքարավազի լրիվ հալչելը:
Պատրաստի ջեմը սառեցնել և լցնել ստերիլ բանկաների մեջ: Պահպանել սառնարանում:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը