
Ներկայացնում ենք Իզաբելլա Աբգարյանի բաղադրատոմսը.
Ու էլի արագ֊էժան֊համով սկզբունքիս հավատարիմ մնալով, ներկայացնեմ Շառլոտկա խմորեղենը։ ?
?
Եթե դուք էլ ինձ խնձորով ?
? պիրոգի փորձված բաղադրատոմս տաք, շնորհակալ կլինեմ
?
3 ձու
1 բաժակ շաքարավազ
100 գրամ կարագ
1 բաժակ ալյուր
3 հատ խնձոր
Դարչին (1 թ.գ.)
Փխրեցուցիչ (1 թ.գ)
Մի պտղուց աղ
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
Ալյուրը մաղել
Ավելացնել քերած կարագ, փխրեցուցիչ ու աղ
Խառնել
Առանձին հարել 3 ձուն՝ կամաց֊կամաց ավելացնելով շաքարավազը։
Ալյուրային զանգվածը լցնել ձվայինի վրա ու խառնել։
Խնձորները մաքրել, կտրատել, լցնել խմորի մեջ
Ավելացնել դարչինը
Լցնել թխելու ամանի մեջ ու դնել նախորոք տաքացրած ջեռոցը 20֊30 րոպեով՝ 180°