Իզաբելլա Աբգարյան. «Արագ, էժան, համով սկզբունքիս հավատարիմ մնալով»
Advertisement 1000 x 90

Իզաբելլա Աբգարյան. «Արագ, էժան, համով սկզբունքիս հավատարիմ մնալով»

Ներկայացնում ենք Իզաբելլա Աբգարյանի բաղադրատոմսը.

Ու էլի արագ֊էժան֊համով սկզբունքիս հավատարիմ մնալով, ներկայացնեմ Շառլոտկա խմորեղենը։ ??
Եթե դուք էլ ինձ խնձորով ?? պիրոգի փորձված բաղադրատոմս տաք, շնորհակալ կլինեմ ?

3 ձու
1 բաժակ շաքարավազ
100 գրամ կարագ
1 բաժակ ալյուր
3 հատ խնձոր
Դարչին (1 թ.գ.)
Փխրեցուցիչ (1 թ.գ)
Մի պտղուց աղ
??????????????

Ալյուրը մաղել
Ավելացնել քերած կարագ, փխրեցուցիչ ու աղ
Խառնել

Առանձին հարել 3 ձուն՝ կամաց֊կամաց ավելացնելով շաքարավազը։

Ալյուրային զանգվածը լցնել ձվայինի վրա ու խառնել։

Խնձորները մաքրել, կտրատել, լցնել խմորի մեջ
Ավելացնել դարչինը

Լցնել թխելու ամանի մեջ ու դնել նախորոք տաքացրած ջեռոցը 20֊30 րոպեով՝ 180°