Շամպայնը ելակով՝ Ջեյմի Օլիվերից
Advertisement 1000 x 90

Շամպայնը ելակով՝ Ջեյմի Օլիվերից

Ելակով և շամպայնով համեղ կոկտեյլ պատրաստելու պարզագույն բաղադրատոմսը՝ հանրահայտ անգլիացի խոհարար, ռեստորանատեր, հաղորդավար, խոհարարության բազմաթիվ գրքերի հեղինակ և դիետոլոգ Ջեյմի Օլիվերից:

Բաղադրիչներ

  1. Թարմ անանուխ – 1 տերև
  2. Ելակ – 3 մեծ բլրակ
  3. Շամպայն – 1 շիշ

Պատրաստման եղանակը

  1. Անանուխի տերևը և ելակը լցնել քամիչի մեջ: Օգտագործելով գդալի հարթ մակերևույթը՝ ելակներն անցկացնել քամիչի միջով:
  2. Ստացված զանգվածը դնել սառնարանի մեջ:
  3. Ստացված ելակի խյուսը հավասարաչափ լցնել 6 բաժակների մեջ և լցնել շամպայնը: Զարդարելու համար բաժակների մեջ կարող եք մեկական ելակ ավելացնել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը