Թեթև աղցան՝ «Կապրեզե»
Advertisement 1000 x 90

Թեթև աղցան՝ «Կապրեզե»

Ամանորյա ծանր ուտեստների կողքին իր թեթև դիրքն է զբաղեցնում իտալական «Կապրեզե» աղցանը:

Բաղադրիչներ

  1. Լոլիկ – 2 հատ
  2. Մոցարելա պանիր – 1 գնդիկ
  3. Կանաչ ռեհանի տերևներ
  4. Ձիթապտղի յուղ – 60 մլ
  5. Աղ

Պատրաստման եղանակը

  1. Լվանալ լոլիկը և կտրատել մոտ 5 մմ հաստության օղակների: Նույն եղանակով կտրատել նաև մոցարելան:
  2. Հերթականությամբ իրար վրա շարել լոլիկները և պանիրը, զարդարել ռեհանի լվացած տերևներով:
  3. Ըստ ցանկության աղ անել, ավելացնել ձիթապտղի յուղը և մատուցել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը