Կիսելը հայտնի ըմպելիք է, որը ոչ միայն համեղ է, այլև՝ չափազանց օգտակար: Կիսելը մաքրում է աղիները վերամշակված ուտելիքից և կարգավորում է նյութափոխանակությունը:
Կիսելի պատրաստման համար օգտագործվում են բացառապես բնական բաղադրիչներ, որոնք օգնում են մաքրել օրգանիզմն ու նիհարել:
Կիսելը՝ նիհարելու միջոց
Բաղադրություն
- 2 լ եռացրած ջուր
- Մեկ բուռ վարսակի փաթիլներ
- Մեկ բուռ սև սալոր
- Մեկ բուռ քերած բազուկ
Բոլոր բաղադրիչների վրա լցրեք եռացրած ջուրը: Խառնուրդը եփեք ցածր կրակի վրա 15 րոպե: Ստացված լուծույթը քամեք, սակայն դեն մի նետեք մնացորդները:
Մաքրող կիսելը պետք է խմել մեկ շաբաթ շարունակ, օրական 2 բաժակ՝ քնելուց 2 ժամ առաջ: Ցանկալի է այս ընթացքում որովայնի հատվածում ջեռակ (грелка) տեղադրել:
Կիսելը քամելուց հետո մնացած հատիկները պետք է ուտել հաջորդ առավոտյան՝ նախաճաշի հետ: Բուժման կուրսը տևում է 4 շաբաթ, որից հետո անհրաժեշտ է 2 ամիս դադար տալ:
Վարսակի փաթիլներից պատրաստված կիսելն օգնում է ազատվել ավելորդ կիլոգրամներից և լավացնել օրգանիզմի ընդհանուր վիճակը:
Նյութը հրապարակման պատրաստեց Լիլիթ Հարությունյանը
168.am