Էներգետիկ արժեքը մեկ չափաբաժնում.
Կալորիականություն – 85 կկալ
Սպիտակուցներ – 2 գ
Ճարպեր – 1.6 գ
Ածխաջրեր – 8 գ
Բաղադրիչներ
1. Լայմ – 1 հատ
2. Շաքարավազ – 3 թ/գ
3. Վիսկի – 50 մլ
4. Ձու – 1 հատ
5. Կոճապղպեղային գարեջուր՝ ըստ ճաշակի
6. Սառույց՝ ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակը
1. Մանր քերիչով քերել լայմի կեղևը: Առանձին քամել հյութը:
2. Հյութը և լայմի կեղևը խառնել շաքարավազի հետ: Թողնել 1 ժամ:
3. Շեյքերի մեջ խառնել ձուն, վիսկին և 1 ճ/գ լայմային խառնուրդ: Ավելացնել սառույցը և լավ թափահարել:
4. Լցնել բաժակի մեջ և ըստ ճաշակի՝ ավելացնել կոճապղպեղային գարեջուրը:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը